Det siger de om Jobtimize

Anne Katrine fik samtalen i hus

“Jeg har sparret med Ragini i forbindelse med jobsøgning og hun har givet mig nogle gode redskaber til at målrette ansøgningen og uvurderlig feedback, som efter kort tid har givet resultater i form af jobsamtale.

Ragini er god til at finde vinkler, man ikke selv havde overvejet og påpeger værdien af ens styrker. Hun giver konkrete eksempler til formuleringer, som gør ansøgningen mere synlig over for virksomhederne og øger chancen for at komme til samtale.

Samtidig hjælper disse input én i gang, hvis man er kørt fast i skriveprocessen.
Jeg vil helt sikkert bruge Ragini som sparringspartner igen”.

Anne Kathrine Thomsen

“Efter en fin dialog og sparring med Ragini, fik vi klargjort mit CV. 
Hun er meget professionel i sin tilgang til tingene, hvilket også resulteret i job til mig, efter 2. forsøg. Godt gået! 

Hendes feedback og konstruktive måde at formidle hendes budskaber virker super godt! Hendes ildsjæl brænder godt igennem med den kæmpe passion hun ligger i hendes arbejde for kunden, som føler konstant i trygge hænder og rammer! 

Står i med startvanskeligheder til kontakt til drømmejobbet, hjælp til selvhjælp med ansøgning og CV, eller generelt et frisk indspark, så gør jer selv en tjeneste og kontakt Ragini! Jeg tøver ikke!  Hun er jeres tid værd!”

Anders Winther

Anders Winther i job
Tina fik hjælp til sin LinkedIn-profil

“Ragini har været utrolig god og dynamisk at sparre med, da jeg skulle i gang med LinkedIn. Det er ikke et nemt medie at tilgå. Ragini lærte mig hurtigt at finde rundt på LinkedIn, gav mig overblik og især indblik i, hvad LinkedIn vil og kan.

Hun er god til at give oplæg til ens videre formuleringer og hensigter samt feedback på gennemførte opgaver i kraft af sine analytiske evner. Hun har kæmpe stor kompetence på området.”

Tina S. Pedersen